Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

SuperMotoCZ.cz - Licence pro sezonu 2019
čtvrtek, 03 leden 2019 00:54

Licence pro sezonu 2019

Přátelé, kamarádi, vážení jezdci, týmoví manažeři,
především nám dovolte popřát vám vše nejlepší do nového roku a zároveň chceme slíbit, že uděláme vše, co bude v našich silách, aby byla letošní sezona MMČR Supermoto lepší než ta loňská. Usilovně pracujeme na nových předpisech, které vám představíme ve druhé polovině ledna, včetně všech změn a novinek.
Vzhledem k četným dotazům na licence a to především v souvislosti se závodem MMČR v rakouském Melku bychom vám rádi sdělili následující.
Pro absolvování seriálu MMČR Supermoto 2019 a to včetně závodu v Melku, stačí požádat o Národní AČR licenci (vyberete položku Motokros – MMČR, MČR). Ale POZOR! Jako součást licence je vyžadováno povinné pojištění a v případě účasti na podniku v Melku MUSÍ být ve variantě Evropa (stačí varianta V7, tedy ta nejlevnější). Pokud by někdo nechtěl absolvovat závody v Melku a chtěl jet pouze závody na území České republiky, stačí mu varianta Česká republika.
Způsob získání licence je poměrně hezky popsán na stránce AČR, kde najdete kompletní postup s vysvětlujícím textem.