Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

SuperMotoCZ.cz - Aktuality pro sezónu 2024
neděle, 25 únor 2024 18:03

Aktuality pro sezónu 2024

Zdravíme všechny jezdce.

Zdá se, že máme pro sezónu 2024 vše připravené a již se těšíme na první závody v Písku. Nejen zde řešíme problémy s hlukem a tak jako v loňském roce budeme klást důraz na stav strojů, abychom co nejvíce eliminovali hlukové dopady. Proto prosíme o Vaši maximální součinnost.

Autoklub ČR rozhodl, že pro sezónu 2024 se budou kategorie S9 Hobby Amatér (bez offroad a bez licence) a S10 Hobby Amatér (bez licence) moci pořádat pouze jako volné jízdy v rámci doplňkového programu závodu. 

Pro letošní sezónu tedy budou v rámci závodu vypsané volné jízdy pro skupiny jezdců S9 Hobby amatér a S10 Hobby amatér, kteří musí mít sjednané úrazové pojištění, ale časová dotace a průběh bude obdobný jako v loňském roce. Minimální počet jezdců pro konání volných jízd bude 6 jezdců v každé skupině. Budeme ale velice rádi, když maximum jezdců bude mít do nové sezóny sjednanou licenci. Informace  k licencím naleznete ZDE (často kladené dotazy ZDE). Kategorie S10 je a bude primárně pro začínající jezdce, tak aby si mohli vyzkoušet závodní atmosféru a pravidla Supermoto. 

Startovat budeme po celou sezónu z třířadého roštu a již tradičně bude v posledním závodě seriálu přidělen dvojnásobný počet bodů.  

Těšíme se na Vás v Písku. Nezapomeňte se přihlašovat ZDE.

Naposledy změněno pondělí, 26 únor 2024 19:55