Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

SuperMotoCZ.cz - První vlaštovky 2020
neděle, 02 únor 2020 22:19

První vlaštovky 2020

Přátelé, kamarádi, vážení jezdci, týmoví manažeři,
je začátek února, ale teplota překvapivě atakuje hranici, při které i běžní motocyklisté vytahují z garáží svoje jednostopé hračky (na rozdíl od těch ortodoxních, kteří jezdí celou zimu). Do prvního závodu naší oblíbené disciplíny však zbývá víc než čtvrt roku. To ale neznamená, že příprava závodní sezony není v plném proudu. Naopak to znamená, že letos opět dostanete s velkým předstihem všechny důležité informace. Určitě se shodneme, že informací číslo jedna je kalendář závodů. Neméně důležitá jsou startovní čísla, jejichž registraci tentokrát spustíme v pondělí 17. února ve 12: 00 na známé adrese. Došlo také ke drobným změnám v řádech, které se pokusím shrnout v následujících bodech.
– Rozprava s jezdci nebude v neděli v poledne, alebrž hned ráno
– Veteránské kategorie byly nově definovány jako 40+ a 50+ (ruší se kategorie 35+)
– Došlo k lehké úpravě startovného viz. Soutěžní systém pro rok 2020
– Kategorie 5 a 6 jsou nově definovány jako Třídy.
Další informace budou následovat jako obvykle, navíc jsme se rozhodli malinko více komunikovat s jezdci a to především formou anket na facebookových stránkách. Chtěli bychom znát vaše názory na některé naše nápady a potkat se se všemi v depu během závodů je přece jen poněkud obtížné. Budeme rádi, když se zapojíte, protože to děláme pro vás ?