Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

SuperMotoCZ.cz - Články https://supermotocz.cz Wed, 21 Feb 2024 10:19:34 +0100 Joomla! - Open Source Content Management - Version 3.9.27 cs-cz Druhý závod - Vysoké Mýto https://supermotocz.cz/%C4%8Dl%C3%A1nky/item/972-druh%C3%BD-z%C3%A1vod-vysok%C3%A9-m%C3%BDto.html https://supermotocz.cz/%C4%8Dl%C3%A1nky/item/972-druh%C3%BD-z%C3%A1vod-vysok%C3%A9-m%C3%BDto.html Aktuální informace k závodu.

Opět se na všechny těšíme, doufáme, že se nám sejde co nejvíce jezdců, abychom si mohli vyzkoušet třídu bez off roadu a také se opět těšíme i na nové jezdce, kteří se k nám přidali v Písku v kategorii nováčků bez licence - doufáme, že Vás ještě přibude. 

 

Areál bude otevřen:

Pá 10.7.2022 - od 17 do 22 hodin

So 11. 7. 2022 - od 7 do 19 hodin

Ne 12. 7. 2022 - od 7 do 19 hodin

 

Administrativní a technická kontrola:

So 11. 7. 2022 - od 18 do 19 hodin

Ne 12. 7. 2022 - od 8:00 do 8:30

 

Očekáváme krásné počasí a všechny jezdce v plné síle a dobré náladě. 

Bude to taková generální zkouška před MS, které nás čeká už za měsíc, takže předpokládáme, že si užijeme všichni další krásný závodní víkend! 

 

Nezapomeňte se přihlašovat na závod a nezapomeňte si ve svém účtu změnit aktuální číslo licence na letošní rok. 

 

A samozřejmě odkaz/heslo na Sportity:

facebook 1654767059172 6940596095355330210

 

A ZU:

 Zvláštní ustanovení - Vysoké Mýto červen 2022

]]>
hanadvorakova.post@gmail.com (Hana Novotná) Aktuality Thu, 09 Jun 2022 11:13:47 +0200
První závod a aktuální informace https://supermotocz.cz/%C4%8Dl%C3%A1nky/item/971-prvn%C3%AD-z%C3%A1vod-a-aktu%C3%A1ln%C3%AD-informace.html https://supermotocz.cz/%C4%8Dl%C3%A1nky/item/971-prvn%C3%AD-z%C3%A1vod-a-aktu%C3%A1ln%C3%AD-informace.html Už za dva týdny se uvidíme na prvním závodě v Písku. 

Sezóna beží a brzy nás čeká první závod v Písku. Neváhejte se přihlašovat, těšíme se na všechny závodníky. Opět paltí elektronické přihlašování zde na webu. Protože máme i nové kategorie, doufáme, že se k nám připojí i nějací nováčci, nově pro tuto příležitost (tedy pro nováčky na vyzkoušení) máme i třídu S10, kam je možné se přihlašvat bez licence. Předpoklad pro otevření této třídy je alespoň 10 přihlášených jezdců. Známé tváře se mohou přihlašovat do kategorií, které jsou stále stejné a navíc ještě můžete využít třídu bez off roadu, i zde je předpoklad por otevření třídy alespoň 10 přihlášených jezdců. Proto se určitě přihlašujte a nečekejte na později - a to ve všech třídach. 

 

Závody v Písku budou spojené s s Rakouskem. Info k závodům, jako otevření závodiště, možnost tréninků apod. budeme aktualizovat v týdnu. Podle dosavadních informací je předpoklad tréninku na závodišti v Písku v sobotu 7. května od 9:00 do 18:00 a ve středu 11. května od 13:00 do 18:00 po dohodě. Po zimě máte tedy příležitost natrénovat na první závod. 

 

Připomínáme, že jedeme letos opět dva závody v Rakousku, jen je potřeba nezapomenout na nutnost mezinárodní licence. 

 

A stejně jako v loňském roce se opět zadařilo a budeme pořádat i jeden ze závodů mistrosvstí světa ve Vysokém Mýtě a těšit se na něj můžete v červenci. 

 

Těšíme se na Vás o prvním závodním víkendu 14. a 15. května 2022!

]]>
hanadvorakova.post@gmail.com (Hana Novotná) Aktuality Sun, 01 May 2022 21:06:46 +0200
Sezóna 2022 - Aktualizace kalendáře https://supermotocz.cz/%C4%8Dl%C3%A1nky/item/970-sez%C3%B3na-2022.html https://supermotocz.cz/%C4%8Dl%C3%A1nky/item/970-sez%C3%B3na-2022.html Přinášíme aktuální kalendář a další novinky na aktuální sezónu. 

Novinka číslo 1 - nové třídy

Po nějaké době máme v naší disciplíně nové kategorie. Abychom vyslyšeli přání možných budoucích jezdců, přidali jsme hned tři nové kategorie:

Kategorie S8 bez offroad

- bez offroadu - pro menší jezdce (6 až 10 let) na motocyklech 65 ccm s automatickou převodovkou

- bez offroadu - pro větší jezdce (9 až 14 let) na motocyklech 85 ccm s manuální převodovkou

Kategorie S9 bez offroad

- bez offroadu - minimální věk jezdce 15 let. (Přihlásit se mohou se mohou jezdci starší 14 let viz podmínky viz řády nebo "Sportovní systém Supermota 2022")

Kategorie S10 - hobby amatér

- jezdci starší 18 let, přijetí do závodu bude upraveno ve Zvláštním ustanovení každého závodu

 

Novinka číslo 2 - kalendář akcí

 

MMČR Supermoto kalendář 2022

Závod

Datum

 
   

MMČR SM Písek + AUS

14. – 15. 5. 2022

 

MMČR SM Vysoké Mýto

11. – 12. 6. 2022

 

MS SM + MMČR SUPERMOTO Vysoké Mýto

09. – 10. 7. 2022

 

MMČR SM + AUS Fuglau

23. – 24. 7. 2022

 

MMČR SM Cheb

06. – 07. 8. 2022

 

MMČR SM MELK + AUS

10. – 11. 9. 2022

 

 

Závody spojené s rakouským mistrovstvím naplánované na duben a červenec budou potvrzeny do konce března. 


V posledním závodě bude přidělen dvojnásobný počet bodů.

Na závody se bude možné hlásit co nejdříve (předpoklad do konce února). 

 

 Ke stažení:

Sportovní řády 2022 - ZDE

Soutežní systém 2022 - ZDE

Novinka číslo 3 - mistrovství světa

To možná není pro mnohé novinkou, zvláště pokud se podíváte na kalendář výše, ale o víkendu 9. a 10. července 2022 se (pokud vše dopadne jak má a nic nám to nepřekazí) bude opět konat ve Vysokém Mýtě MS Supermoto. Součástí bude i Evropa. V letšním i roce i ve světovém seriálu nastanou menší změny a o všem Vás budeme informovat. 

 

Novinka číslo 4 - spuštění registrace startovních čísel

Registrace startovních čísel bude spuštěna 1. 2. 2022 ve 12:00.

]]>
hanadvorakova.post@gmail.com (Hana Novotná) Aktuality Thu, 13 Jan 2022 18:10:09 +0100
Úspěšný rok 2022! https://supermotocz.cz/%C4%8Dl%C3%A1nky/item/969-%C3%BAsp%C4%9B%C5%A1n%C3%BD-rok-2022.html https://supermotocz.cz/%C4%8Dl%C3%A1nky/item/969-%C3%BAsp%C4%9B%C5%A1n%C3%BD-rok-2022.html Děkujeme všem za podporu v uplynulém roce, bez Vás by to samozřejmě nedávalo smysl!

PF 2022 Supermoto

Děkujeme všem za podporu v uplynulém roce, bez Vás by to samozřejmě nedávalo smysl!

 

Doufáme, že se nám společně podaří zvládnout i rok nastávající, nevíme sice, jaké nové výzvy nás v něm čekají, ale doufáme, že budeme opět stát všichni dohromady proti jakýmkoliv překážkám a opět bude vše úsměvné. 

Usilovně pracujeme na novém kalendáři a v dalším roce to bude to první, na co se můžete těšit. Stejně jako loni pracujeme i na zařazení MS do kolandáře, takže jestli vše vyjde, opět se můžeme těšit na závidníky světa ve Vysokém Mýtě. 

 

Všechny novinky s Vámi budeme sdílet v průběhu celého roku a už teď se těšíme na vše, co nás čeká.

 

Ať všichni všechno zvládneme i v roce 2022 alespoň tak, jak se nám to dařilo do teď. 

PF 2022!

]]>
hanadvorakova.post@gmail.com (Hana Novotná) Aktuality Wed, 29 Dec 2021 10:47:29 +0100
Poslední závod Cheb - 9. a 10. 10. https://supermotocz.cz/%C4%8Dl%C3%A1nky/item/968-posledn%C3%AD-z%C3%A1vod-cheb-9-a-10-10.html https://supermotocz.cz/%C4%8Dl%C3%A1nky/item/968-posledn%C3%AD-z%C3%A1vod-cheb-9-a-10-10.html Aktuální informace k závodu v Chebu

 

moto zima

Nenechte se odradit pozdním termínem!

 

Těšíme se na Vás na posledním závodě v Chebu. 

Doufáme, že pozdní temrín Vás neodradí, teploty mají být v říjnu letos jako v letních měsících, tak se už teď těšíme na krásné a prosluněné závody a příjemnou atmosféru jako vždy. 

Areál bude otevřen v pátek od 9:00.

(Parkoviště závodních strojů bude otevřeno v pátek 8. říjen 2021 v 9,00 hod. Při administrativní přejímce bude účtován poplatek 300,- Kč/12 EUR/noc za závodníka.) 

Za páteční trénink probíhající od 10–17 hod. bude účtováno 1000 Kč/40 EUR, od 13 – 17 hod. 700 Kč/28 EUR. Částky budou jednotné pro všechny jezdce.

 

Kompletní harmonogram naleznete ZDE.

ZDE.

 

Protože se jedná o ukončení sezóny, připomínáme průběžné výsledky ze všech tříd a předpokládáme, že si nenecháte ujít poslední možnost, jak se pořádně opřít do celkového bodování. 

S1

průběžné s 1

S2

průběžné s2

S3 40+

průběžné s3 40

S3 50+

průběžné s3 50

S3 MX

průběžné s3 MX

S5

průběžné s 5

S6

průběžné s 6

Aktuální informace harmonogram i vše ostatní k závodu najdete jako obvykle v aplikaci Sportity. 

Heslo Cheb

Brzy na viděnou! Nezapomeňte se opět přihlásit na webu!

]]>
hanadvorakova.post@gmail.com (Hana Novotná) Aktuality Thu, 30 Sep 2021 08:21:43 +0200
Aktuální info - Melk 11. a 12. 9. 2021 https://supermotocz.cz/%C4%8Dl%C3%A1nky/item/967-aktu%C3%A1ln%C3%AD-info-melk-11-a-12-9-2021.html https://supermotocz.cz/%C4%8Dl%C3%A1nky/item/967-aktu%C3%A1ln%C3%AD-info-melk-11-a-12-9-2021.html Spojené závody - Rakousko - Melk - 

Těšíme se na shledání na předposledních závodech v Melku. 

V pátek bohužel není trénink, jak jsme informaovali na posledních závodech. 

Vjezd do areálu je v pátek od 17 hodin. 

Pro všechny, kteří budou přihlášeni do čtvrtku do 18:00 (stejným způsobem, jako po celou sezónu prostřednictvím online přihlášení na těchto stránkách ZDE) platí zvýhodněná cena v dané třídě pro včasné přihlášení 100 EUR. Příhlášení těsně před závodem nebo přímo na závodech je podle vypsaných cen, viz. ZÚ - ZDE

Proto se prosím přihlaste v předstihu. 

Heslo na Sportity do Melku, kam budeme opět zasílat info a časový harmonogram:

Heslo Melk

]]>
hanadvorakova.post@gmail.com (Hana Novotná) Aktuality Tue, 07 Sep 2021 19:50:26 +0200
Aktuální info - závody Vysoké Mýto 4. a 5. 9. 2021 https://supermotocz.cz/%C4%8Dl%C3%A1nky/item/966-aktu%C3%A1ln%C3%AD-info-z%C3%A1vody-vysok%C3%A9-m%C3%BDto-4-a-5-9-2021.html https://supermotocz.cz/%C4%8Dl%C3%A1nky/item/966-aktu%C3%A1ln%C3%AD-info-z%C3%A1vody-vysok%C3%A9-m%C3%BDto-4-a-5-9-2021.html Po "světovém" závodě nás čeká další závody českého mistrovství opět ve Vysokém Mýtě.

Přihlašujte se již nyní na 4. závod MMČR v roce 2021. 

Pro velkou vytíženoust areálu bohužel nebude možný v pátek trénink

Časový harmonogram bude podle obvyklých podmínek společného mistrovství s Rakouskem a bude přidán co nejdříve. 

AKTUALIZACE: Vjezd do areálu v pátek již v 16:00 hodin. 

Přejímka bude probíhat v sobotu od 7:30 ráno.

Podmínky budeme průběžně aktualizovat. 

Všem děkujeme za účast na posledních závodech spojených s MS. Pro připomínku této krásné akce přidáváme odkaz na Svět motorů, který se závodům věnoval a který byl konečně odvisílán po pauze kvůli olympiádě. 

https://www.ceskatelevize.cz/porady/10207469169-svet-motoru/221471291269100-ms-supermoto-vysoke-myto/

Přihlášení na aktuální závody jako obvykle zde

AKTUALIZACE: ZU ke stažení ZDE.

Akutalizace, časový harmonogram a vše ostatní opět bude zasíláno na Sportity. Heslo níže.

Heslo Vysoké Mýto září

]]>
hanadvorakova.post@gmail.com (Hana Novotná) Aktuality Mon, 16 Aug 2021 12:05:22 +0200
Aktuální info - závod Vysoké Mýto 24. a 25. červenec https://supermotocz.cz/%C4%8Dl%C3%A1nky/item/965-aktu%C3%A1ln%C3%AD-info-z%C3%A1vod-vysok%C3%A9-m%C3%BDto-24-a-25-%C4%8Dervenec.html https://supermotocz.cz/%C4%8Dl%C3%A1nky/item/965-aktu%C3%A1ln%C3%AD-info-z%C3%A1vod-vysok%C3%A9-m%C3%BDto-24-a-25-%C4%8Dervenec.html Odkaz na časový harmonogram a další info. 

Jak jsme Vás již informovali při posledních závodech v Písku, přistoupili jsme na zveřejňová informací k závodům online prostřednictvím aplikace Sportity. 

Aplikace je zdarma, nevyžaduje žádnou registraci, stačí jen nainstalovat, poté zadat heslo pro konkrétní závod a zobrazí se Vám veškeré dokumenty k závodu. Výhoda je, při jakékoliv aktuální změně v průběhu závodu nebo při přidání jakékoliv informace, kterou byste měli mít, Vám přijde rovnu do telefonu notifikace. 

Aktuálně zde pod heslem "supermotoVM" nejdete časový harmonogram k české části mistrovství, které nás čeká příští víkend. 

Heslo Vysoké Mýto červenec

]]>
hanadvorakova.post@gmail.com (Hana Novotná) Aktuality Sat, 17 Jul 2021 19:33:01 +0200
Změna termínu Melk https://supermotocz.cz/%C4%8Dl%C3%A1nky/item/964-zm%C4%9Bna-term%C3%ADnu-melk.html https://supermotocz.cz/%C4%8Dl%C3%A1nky/item/964-zm%C4%9Bna-term%C3%ADnu-melk.html Termín spojeného závodu v Rakousku je o týden posunutý na 11. a 12. září. 

Nový termín MMČR v Melku je stanoven na 11. a 12. září. Změna nastala z důvodu změny na straně pořadatele rakouského mistrovství. 

Nový termín už je změněn v kalendáři.

Kalendář

]]>
hanadvorakova.post@gmail.com (Hana Novotná) Aktuality Tue, 13 Jul 2021 10:05:13 +0200
10. a 11. července - závody Písek (harmonogram) https://supermotocz.cz/%C4%8Dl%C3%A1nky/item/959-10-a-11-%C4%8Dervence-z%C3%A1vody-p%C3%ADsek-harmonogram.html https://supermotocz.cz/%C4%8Dl%C3%A1nky/item/959-10-a-11-%C4%8Dervence-z%C3%A1vody-p%C3%ADsek-harmonogram.html Již o víkendu nás čekají další závody, tentokrát spojené s rakouským mistrovstvím. 

Časový harmonogram ke stažení ZDE.

Tréninky v pátek od tří hodin. 

Podmínky pro vstup zůstavají jako při prvním závodě. Jediná změna je v platnosti očkování - očkování pro vstup platí až 14 dní od druhé dávky (již neplatí 22 dní po první dávce) v případě dvou fázového nebo 14 dní po první dávce v případě jednofázového očkování (Johnson).

Aktuální čestné prohlášení ZDE.

SOBOTA

Supermoto MMČR 2020 + öst. Supermoto Meisterschaft
Časový harmonogram / Timetable / Zeitplan 10. 7. 2021
Pátek / Friday / Freitag
17:00 20:00 Administrativní a technické přejímky / Administrative and technical control /Anmeldung und techn. Abnahme
Sobota / Saturday / Samstag
8:00 10:00 Administrativní a technické přejímky / Administrative and technical control / Anmeldung und techn. Abnahme
    1. zasedání Jury / First Jury meeting / 1. Jury Sitzung
Volný trénink 1 / Free Practice 1  / 1. freies Training
8:00 8:15 S3 MX Cup/ Veteran Cup 40 / 50+ 15 min
8:15 8:30 Veteran  Ü 40 / Ü 50  15 min
8:30 8:45 Amateure Beginner 15 min
8:45 9:00 Amateure Elite 15 min
9:00 9:15 50 ccm + S6/S7  15 min
9:15 9:30 65/85 ccm + S5 15 min
9:30 9:45 Younge Racer  + S2 15 min
9:45 10:00 Prestige + S1  15 min
Volný trénink 2 / Free Practice 2  / 2. freies Training
10:00 10:15 S3 MX Cup/ Veteran Cup 40 / 50+ 15 min
10:15 10:30 Amateure Beginner 15 min
10:30 10:45 Veteran  Ü 40 / Ü 50  15 min
10:45 11:00 Amateure Elite 15 min
11:00 11:15 50 ccm + S6/S7  15 min
11:15 11:30 65/85 ccm + S5 15 min
11:30 11:45 Younge Racer  + S2 15 min
11:45 12:00 Prestige + S1  15 min
12:00 13:00 Přestávka / Break  / Mittagspause
12:20   Rozprava s jezdci / Rider`s Briefing / Fahrerbesprechung
Oficiální volný trénink 3 / Free Practice 3 /  3. freies Training
13:00 13:15 S3 MX Cup/ Veteran Cup 40 / 50+ 15 min
13:15 13:30 Amateure Beginner 15 min
13:30 13:45 Veteran  Ü 40 / Ü 50  15 min
13:45 14:00 Amateure Elite 15 min
14:00 14:15 50 ccm + S6/S7  15 min
14:15 14:30 65/85 ccm + S5 15 min
14:30 14:45 Younge Racer  + S2 15 min
14:45 15:00 Prestige + S1  15 min
Kvalifikační trénink / Qualifying Practice  / Zeittraining 
15:05 15:25 S3 MX Cup/ Veteran Cup 40 / 50+ 20 min
15:30 15:50 Amateure Beginner 20 min
15:55 16:15 Veteran  Ü 40 / Ü 50  20 min
16:20 16:40 Amateure Elite 20 min
16:45 17:00 50 ccm + S6/S7  15 min
17:05 17:20 65/85 ccm + S5 15 min
17:25 17:45 Younge Racer  + S2 20 min
17:50 18:10 Prestige + S1  20 min

NEDĚLE

Supermoto MMČR 2020 + öst. Supermoto Meisterschaft
Časový harmonogram / Timetable / Zeitplan 11.7.2021
warm up
8:00 8:10 S3 MX Cup/ Veteran Cup 40 / 50+ 10 min
8:10 8:20 Amateure Beginner 10 min
8:20 8:30 Veteran  Ü 40 / Ü 50  10 min
8:30 8:40 Amateure Elite 10 min
8:40 8:50 50/65/85 ccm + S5/S6/S7  10 min
8:50 9:00 Younge Racer  + S2 10 min
9:00 9:10 Prestige + S1  10 min
    2. zasedání Jury / Second Jury meeting (dle potřeby)
1. finálové jízdy / First finals races
9:15   uzavření předstart. prostoru / Waiting Zone closing
9:20 9:35 S3 MX Cup/ Veteran Cup 40 / 50+ 10min + 1 lap
9:35   uzavření předstart. prostoru / Waiting Zone closing
9:40 9:55 Amateure Beginner 12min + 1 lap
9:55   uzavření předstart. prostoru / Waiting Zone closing
10:00 10:15 Veteran  Ü 40 / Ü 50  12min + 1 lap
10:15   uzavření předstart. prostoru / Waiting Zone closing
10:20 10:35 Amateure Elite 12min + 1 lap
10:35   uzavření předstart. prostoru / Waiting Zone closing
10:40 10:55 50 ccm + S6/S7  10min + 1 lap
10:55   uzavření předstart. prostoru / Waiting Zone closing
11:00 11:15 65/85 ccm + S5 10min + 1 lap
11:15   Příprava na start (rošt) / Riders on the grid
11:30   Zaváděcí kolo / Warm-up lap
11:35 12:00 Younge Racer  + S2 15min + 2 lap
12:00 13:00 Přestávka / Break / Mittagspause
13:00   Příprava na start (rošt) / Riders on the grid
13:15   Zaváděcí kolo / Warm-up lap
13:20 13:40 Prestige + S1  15min + 2 lap
2. finálové jízdy /  Second finals races
13:45   uzavření předstart. prostoru / Waiting Zone closing
13:50 14:05 S3 MX Cup/ Veteran Cup 40 / 50+ 10min + 1 lap
14:05   uzavření předstart. prostoru / Waiting Zone closing
14:10 14:25 Amateure Beginner 12min + 1 lap
14:25   uzavření předstart. prostoru / Waiting Zone closing
14:30 14:45 Veteran  Ü 40 / Ü 50  12min + 1 lap
14:45   uzavření předstart. prostoru / Waiting Zone closing
14:50 15:05 Amateure Elite 12min + 1 lap
15:05   uzavření předstart. prostoru / Waiting Zone closing
15:10 15:25 50 ccm + S6/S7  10min + 1 lap
15:25   uzavření předstart. prostoru / Waiting Zone closing
15:30 15:45 65/85 ccm + S5 10min + 1 lap
15:45   Příprava na start (rošt) / Riders on the grid
16:00   Zaváděcí kolo / Warm-up lap
16:05 16:30 Younge Racer  + S2 15min + 2 lap
16:30   Příprava na start (rošt) / Riders on the grid
16:45   Zaváděcí kolo / Warm-up lap
16:50 17:10 Prestige + S1  15min + 2 lap
17:40 Neoficiální vyhlášení vítězů / Price Giving Ceremony
18:10 3. zasedání Jury / Third Jury meeting
]]>
hanadvorakova.post@gmail.com (Hana Novotná) Aktuality Wed, 07 Jul 2021 15:31:51 +0200